Poc - cască ski Auric Cut Backcountry SPIN Radon Blue

Producator: Poc
Cod produs: 10499_1505
Disponibilitate: Disponibil la comandă
995,00RON

* Mărime:

Cantitate:
 

Casca POC Auric Cut Backcountry SPIN oferă un nou standard de protecție pentru skiori și snowboarderi. Acest model beneficiază de protecția patentată POC pentru impact tangențial, SPIN. Inserțiile din partea interioară reduc efectele unui șoc oblic, diminuând forța transmisă către cap și creier.

 

SPIN funcționează prin inserțiile din interiorul căștii, care se pot mișca în orice direcție în momentul imapctului. Este un proces inspirat din structura naturală a creierului, lichidul cefalorahidian, care amortizează capul în cazul unei căzături. Cu ajutorul acestei tehnologii unice, inserțiile SPIN, aflate în contact directu cu capul, permit mișcarea părții exterioare a căștii în cazul unui impact și amortizează șocul.

 

Casca beneficiază și de sistemul integrat Recco, pentru localizare. Sistemul de ajustare a mărimii ajută la un mulaj perfect, iar ventilarea poate fi ajustată în față și pe partea de sus a căștii. Auric Cut Backcountry SPIN este versatilă, sigură și durabilă.

 

Caracteristici:

 • - Cască dotată cu sistemul patentat SPIN, pentru protejarea împotriva impacturilor tangențiale
 • - Căptușeală multi-impact EPP
 • - Carcasă rigidă ABS
 • - Sistem de protecție pentru avalanșe RECCO®
 • - Sistem de aerisire ajustabil
 • - Sistem de ajustare a mărimii
 • - Clemă pentru ochelari detașabilă
 • - Compatibilă cu sistem de comunicare POC Aid Communication (disponibil separat)

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Livrarea comenzilor se efectueaza prin curier la adresa indicata de dumneavoastra in comanda sau prin ridicarea personala din cele doua puncte de lucru ale firmei:

Quantum Sport Bucureşti

Quantum Sport Cluj-Napoca

 
Costuri pentru livrarea prin curier:
 • GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv) in orice oras din Romania
 • 5 RON pentru comenzi sub valoarea de 300 RON. Daca in plus ati selectat plata ramburs se mai adauga 6 RON la acest cost.

Termenul de livrare – Livrarea se va efectua prin intermediul companiei de curierat rapid in 2 zile lucratoare din momentul in care primiti confirmarea comenzii prin email sau telefonic.

Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, Quantum Sport va va contacta si va stabili impreuna cu dumneavoastra termenul de livrare.

 

RETUR COMENZI

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor personae fizice dupa cum urmeaza:

1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv (OG 130/2000 – legea comertului la distanta)

Clientul are dreptul sa returneze produsele achizitionate in termen de 10 zile lucratoare fara sa achite prejudicii si fara sa indice cauza. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele insotitoare, fara urme ale utilizarii).

Solicitarea de returnare se face prin intermediul formularului de returnare sau in scris pe adresa de email: office@quantumsport.ro in termenul mentionat mai sus cu indicarea contului bancar in care se va restitui contravaloarea produselor. Clientul va achita toate cheltuielile de transport pana la adresa indicata de Quantum Sport.

In cazul incalcarii conditiilor de mai sus, Quantum Sport isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor.

2. Produse deteriorate sau defecte in momentul primirii/receptiei

 • Pentru produsele livrate in colete care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
 • In cazul in care produsul livrat prezinta vicii de fabricatii, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore de la primirea produsului (formular de returnare, telefon: 0314259820 sau email: office@quantumsport.ro) si vom inlocui produsul defect. Costurile de livrare vor fi suportate de Quantum Sport.

3. Produse livrate gresit

Daca ati primit un alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore (formular de returnare, telefon: 0314259820 sau email: office@quantumsport.ro) si acesta va fi inlocuit cu cel corect. Si in acest caz Costurile de livrare vor fi suportate de Quantum Sport.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original duce la posibilitatea de refuzare a returului sau aplicarea unei taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.

Nota: Lenjeria intima nu se poate returna din motive de igiena.