Swimovate - ceas înot PoolMateHR

Producator: Swimovate
Cod produs: PoolMateHR
Disponibilitate: Disponibil la comandă
850,00RON
Cantitate:
 

Monitorizarea pulsului în apă și în afara ei (majoritatea ceasurilor cu puls nu funcționează sub apa). PoolMate HR a fost special proiectat pentru întotători, astfel încât să transmită datele și în apă. Vă puteți verifica pulsul în timp ce înotați și apoi puteți descărca datele pentru o analiză detaliată pe calculator. Îl puteți folosi ca un monitor de puls în afara piscinei pentru alte sporturi.

 

  • - înregistrare automată a bazinelor și a brațelor pentru fiecare bazin - ceasul PoolMateHr are toate funcțiile de monitorizare a înotului, inclusiv: număr bazine, brațe, viteză, distanță, calorii, lungime braț, brațe per minut și eficiență, care sunt automat calculate pe baza mișcărilor brațelor. În plus față de PoolMate și PoolMatePro, PoolMateHr downloadează date pentru fiecare bazin individual pe care îl înoți
  • - Alarmă cu vibrație - te atenționează când ai înotat un anumit număr de bazine, distanță sau interval de timp - aceasta reprezentând o mare inovație pentru a monitoriza activitatea din piscină
  • - Design rezistent dar cu stil - ceasul PoolMateHr are un design atrăgător, dar dur, cu un geam de cristal safir și un lăcaș de ceramică, astfel încât să reziste la cea mai dură sesiune de înot și să îl poți purta și în afara piscinei zi de zi
  • - Downloadabil și reîncărcabil - PoolMateHR vine cu pod USB propriu care încarcă ceasul și downloadează datele în calculatorul tău. Bateria rezistă câteva săptămâni pentru o utilizare normală și nu necesită încărcare prea des.

 

* majoritatea monitoarelor de puls operează pe 2.4GHz, care nu penetrează apa, astfel încât nu vor arăta pulsul în piscină. Ceasul PoolMateHR funcționează pe 122KHz, care permite transmisia!

 

Specificații:

Bateria încărcată rezistă aproape 30 zile, timpul de încărcare < 2 ore.

Greutate 67g

Diametru - 48mm

Brățară reglabilă pentru încheieturi între 14.5 și 21.5cm

Garanție 24 luni

 

Inclus în pachet: ceas PoolMateHR, pod USB pentru descărcare date și încărcare ceas, cablu USB, curea de puls, software-ul se descarcă de pe swimovate.com/downloads/

 

Comparație modele Swimovate
  Poolmate 2 Plus Live HR
 Ture v v v v
 Brațe v v v v
 Distanță v v v v
 Calorii v v v v
 Viteză v v v v
 Durată v v v v
 Frecvență brațe - v v v
 Lungime brațe - v v v
 Date pe fiecare tur - - v v
 Înot în spațiu deschis v v - -
 Vibrații - - v v
 Cronometru v v v v
 Puls - - - v
 Android (NFC) - v - -
 PC - v v v
 MAC - v v v
 Baterie 24 luni 24 luni 12 luni reîncărcabilă

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Livrarea comenzilor se efectueaza prin curier la adresa indicata de dumneavoastra in comanda sau prin ridicarea personala din cele doua puncte de lucru ale firmei:

Quantum Sport Bucureşti

Quantum Sport Cluj-Napoca

 
Costuri pentru livrarea prin curier:
  • GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv) in orice oras din Romania
  • 5 RON pentru comenzi sub valoarea de 300 RON. Daca in plus ati selectat plata ramburs se mai adauga 6 RON la acest cost.

Termenul de livrare – Livrarea se va efectua prin intermediul companiei de curierat rapid in 2 zile lucratoare din momentul in care primiti confirmarea comenzii prin email sau telefonic.

Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, Quantum Sport va va contacta si va stabili impreuna cu dumneavoastra termenul de livrare.

 

RETUR COMENZI

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor personae fizice dupa cum urmeaza:

1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv (OG 130/2000 – legea comertului la distanta)

Clientul are dreptul sa returneze produsele achizitionate in termen de 10 zile lucratoare fara sa achite prejudicii si fara sa indice cauza. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele insotitoare, fara urme ale utilizarii).

Solicitarea de returnare se face prin intermediul formularului de returnare sau in scris pe adresa de email: office@quantumsport.ro in termenul mentionat mai sus cu indicarea contului bancar in care se va restitui contravaloarea produselor. Clientul va achita toate cheltuielile de transport pana la adresa indicata de Quantum Sport.

In cazul incalcarii conditiilor de mai sus, Quantum Sport isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor.

2. Produse deteriorate sau defecte in momentul primirii/receptiei

  • Pentru produsele livrate in colete care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
  • In cazul in care produsul livrat prezinta vicii de fabricatii, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore de la primirea produsului (formular de returnare, telefon: 0314259820 sau email: office@quantumsport.ro) si vom inlocui produsul defect. Costurile de livrare vor fi suportate de Quantum Sport.

3. Produse livrate gresit

Daca ati primit un alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore (formular de returnare, telefon: 0314259820 sau email: office@quantumsport.ro) si acesta va fi inlocuit cu cel corect. Si in acest caz Costurile de livrare vor fi suportate de Quantum Sport.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original duce la posibilitatea de refuzare a returului sau aplicarea unei taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.

Nota: Lenjeria intima nu se poate returna din motive de igiena.