TIBI USERIU in echipa sportivilor CEP Romania

Publicat in: Sportivi La data de: 2015-08-19

TIBI USERIU in echipa sportivilor CEP Romania

Primul sportiv intrat in echipa CEP Romania este Tibi Useriu - ultramaratonist care a alergat in scopuri umanitare de la Bistrita la Cluj-Napoca si apoi la Maratonul International Cluj (215km). El a fost si va fi echipat de acum incolo cu produsele de compresie CEP, despre care vom primi cu siguranta feedback-uri obiective si in acelasi timp va vom tine la curent cu rezultatele lui in competitiile urmatoare!

Urmatoarea cursa la care va participa este Tor des Geants 2015 in Italia.
„După cursa de 215 km de la Cluj, o vreme m-am simţit ca lovit de un tren personal. Am ajuns la finiş cu 7,8 kg mai puţin decât la plecare. A fost o încercare grea, însă toţi cei care m-au însoţit au contat mult. Apoi am reuşit să fac o entorsă la o gleznă, care m-a determinat să abandonez un ultramaraton montan la km 84. Acum m-am regrupat şi am început să visez, mai ales că am fost acceptat la cea mai dură competiţie din Europa, una la care e foarte greu să fii primit. Pe scurt, este vorba de 330 de km şi o diferenţă de nivel de 24.000 m! “

Cursa se desfasoara intre 13 si 20 septembrie, ii uram succes si in acelasi timp un mare Bun Venit in echipa CEP Romania (by QUANTUMsport)!

Mai jos un film superb despre TOR DES GEANTS!

https://www.youtube.com/watch?v=Ajg8FUFKMJc&feature=youtu.be

Lasa un comentariu

Captcha