Poc - cască ski pentru copii POCito Skull Fluorescent Orange

Producator: Poc
Cod produs: 10210_50
Disponibilitate: Disponibil la comandă
725,00RON
Cantitate:
 

PROTECȚIE PENTRU COPII

 

Casca POCito Skull pentru copii are aceeași tehnologie ca și castile POC pentru adulți, dar oferă o absorbție a impactului îmbunătățită la viteze și forțe mai mici. Are o barieră de protectie cu aramidă ce protejează de obiecte ascuțite, iar mărimea ajustabilă permite copilului să folosească aceeași cască o perioadă mai mare. Această cască are culorile fosforescente și abțibilduri reflectorizante pentru vizibilitate maximă și evitarea coliziunilor cu alți schiori. De asemenea, în pachet este inclus un led și o vestă reflectorizantă. Clema pentru ochelari are un spațiu special pentru informațiile de contact ale părinților.

 

Caracteristici

 • - Carcasă din PC/ABS
 • - EPP liner multi-impact.
 • - Aramid Penetration Barrier
 • - Burete confortabil interior, ușor de scos pentru curățare
 • - Sistem de ajustare a mărimii
 • - Clemă de fixare a ochelarilor ce are și informații de contact pentru cazurile în care copilul se rătăcește
 • - Led pentru vizibilitate și o vestă reflectorizantă portocalie
 • - Mărime: XS-S (51-54cm)
 • - Certificat EN 1077-B
 • - Greutate: 500g

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:

Livrarea comenzilor se efectueaza prin curier la adresa indicata de dumneavoastra in comanda sau prin ridicarea personala din cele doua puncte de lucru ale firmei:

Quantum Sport Bucureşti

Quantum Sport Cluj-Napoca

 
Costuri pentru livrarea prin curier:
 • GRATUIT pentru comenzi care depasesc valoarea de 300 RON (inclusiv) in orice oras din Romania
 • 5 RON pentru comenzi sub valoarea de 300 RON. Daca in plus ati selectat plata ramburs se mai adauga 6 RON la acest cost.

Termenul de livrare – Livrarea se va efectua prin intermediul companiei de curierat rapid in 2 zile lucratoare din momentul in care primiti confirmarea comenzii prin email sau telefonic.

Acest termen de livrare este valabil pentru produsele aflate pe stoc. In cazul in care produsele nu sunt pe stoc, Quantum Sport va va contacta si va stabili impreuna cu dumneavoastra termenul de livrare.

 

RETUR COMENZI

Renuntarea la cumparare se aplica doar clientilor personae fizice dupa cum urmeaza:

1. Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv (OG 130/2000 – legea comertului la distanta)

Clientul are dreptul sa returneze produsele achizitionate in termen de 10 zile lucratoare fara sa achite prejudicii si fara sa indice cauza. Produsele vor fi returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original, cu etichetele intacte si documentele insotitoare, fara urme ale utilizarii).

Solicitarea de returnare se face prin intermediul formularului de returnare sau in scris pe adresa de email: office@quantumsport.ro in termenul mentionat mai sus cu indicarea contului bancar in care se va restitui contravaloarea produselor. Clientul va achita toate cheltuielile de transport pana la adresa indicata de Quantum Sport.

In cazul incalcarii conditiilor de mai sus, Quantum Sport isi rezerva dreptul de a refuza returul produselor.

2. Produse deteriorate sau defecte in momentul primirii/receptiei

 • Pentru produsele livrate in colete care prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.
 • In cazul in care produsul livrat prezinta vicii de fabricatii, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore de la primirea produsului (formular de returnare, telefon: 0314259820 sau email: office@quantumsport.ro) si vom inlocui produsul defect. Costurile de livrare vor fi suportate de Quantum Sport.

3. Produse livrate gresit

Daca ati primit un alt produs decat cel comandat, va rugam sa ne contactati in termen de 48 ore (formular de returnare, telefon: 0314259820 sau email: office@quantumsport.ro) si acesta va fi inlocuit cu cel corect. Si in acest caz Costurile de livrare vor fi suportate de Quantum Sport.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original duce la posibilitatea de refuzare a returului sau aplicarea unei taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate.

Nota: Lenjeria intima nu se poate returna din motive de igiena.